• Kerastase plaukų kosmetika

    Date: 2017.03.30 | Category: Blogas, Makiažo Patarimai, Mano diena | Tags:

    kerastase banner-745x180

    Labas rytas mielosios. Atėjus pavasariui, susirūpiname savo plaukais. Noriu jums papasakoti apie nuostabią plaukų kosmetika Kerastase.

    Atėjus pavasariui sniegą keičia ne tik žaliuojantys medžiai ir saulė, bet ir lietus, dėl kurio plaukai greičiau pučiasi, šiaušiasi ir garbanojasi. O juk taip norisi išlaikyti plaukus glotnius. Kad su šia problema susidoroti būtų paprasčiau į pagalbą ateina Kerastase Discipline glotninančios plaukų priežiūros priemonės 👸
    🌷 Šios priemonės neleidžia plaukui pūstis ir elektrintis
    🌷 Tuo pačiu lygina ir suteikia glotnumo
    Pamirškite apie nepaklusnius plaukus!

    Nuo 1964 Kerastase kompanija kuria naujos kartos plaukų priežiūros priemones, naudodama pažangiausias formules. Siekdama puoselėti natūralų plaukų grožį, Kerastase remiasi 4 pagrindinėmis vertybėmis: kokybe, vertinimu, individualumu ir grožiu.

    Nuo pat susikūrimo, La Recherche Avancée L’Oréal naudoja pažangiausias plaukų kosmetikos kūrimo technologijas. Kerastase produktai yra novatoriški, unikalios formulės ir skirti tiek moterims, tiek vyrams stiprinti natūralų jų plaukų grožį.

    Mes visi esame unikalūs ir kiekvienas plaukų tipas turi savo subtilybių. Todėl Kerastase sukūrė individualių poreikių plaukų priežiūros priemonių kolekciją, kad patenkintų skirtingų plaukų norus. Visi Kerastase produktai sukurti ne tik išsaugoti ir puoselėti natūralų plaukų grožį, bet kartu jiems suteikti nepakartojamą jausmą.

    Tad leiskite savo plaukams panirti į Kerastase priemonių pasaulį, kupiną naujovių, išskirtinumo ir elegancijos. Išbandykite šampūnus, plaukų kaukes, puoselėjimo priemones ir suteikite savo plaukams tikrą palaimą!